hírek

Lions szövetség hírek

Búcsúzunk Kárászy Szilvia LIONS barátunktól

Ismét elvesztettük egyik LIONS barátunkat: Kárászy Szilvia zongoraművész 2023. február 22-én, hosszan tartó, súlyos betegség után, életének 62. évében hunyt el. A LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége fájó szívvel búcsúzik Szilviától, emlékét megőrizzük!

A Melvin Jones díjjal is méltán kitüntetett Kárászy Szilvia hosszú időn keresztül volt a LIONS elhivatott tagja, elsőként a Budapest Első LC-hez csatlakozott. Fontos kiemelnünk, hogy több, mint 20 évig volt az Európa Fórum zenei vetélkedőjének magyarországi vezetője, mely időszak alatt hazánk többször is első helyezést ért el a fórum zenei megmérettetésén.

Szilvia 2013-ban a Czeglédi László alapító által létrehozott Centrál LC-hoz csatlakozott, s 2014-15-ben klub elnökként rengeteg szeretetet, jóságot sugárzott számunkra. Emellett szervezte a szövetség kulturális életét, a TriJumelage versenyeit. Többek között Agárdi Szilva is mentoráltja volt, nagy szerepe volt abban, hogy tanítványa a milánói nemzetközi konvenció plenáris ülésén énekelhetett és hatalmas sikert aratott.

Köszönjük, hogy ismerhettünk Szilvia! Nyugodj Békében!

Pótolhatatlan ember hagyott el bennünket, fiatalon, emlékét őrizni kötelességünk!

Kárászy Szilvia hivatalos weboldala a linkre kattintva érhető el!

Fotó: Kárászy Szilvia FB


Képgaléria

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
11732002-23568132

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.