hírek

Lions szövetség hírek

LIONS Kormányzói Bál - 2023 (jegyértékesítés)

 
 
 
Kedves Lions Barátaim!

Szeretettel hívlak Titeket a Kormányzói Bálra!


Időpont: 2023. február 4., szombat, 19:00 óra

Érkezés: 18:00 órától

Helyszín: Corinthia Hotel Budapest, (Bp. Erzsébet krt. 43-49.)

Zene: Tancevaty Partyzans zenekar

Lions Díj: Mindig az országos gálaesten derül ki, hogy ki kapja a Lions Díjat. Ez ebben az évben is így lesz.

Dress code: Az alkalomhoz illő öltözék ("Black tie")

Belépő/támogató adomány: 30.000,- Ft/fő, mely tartalmazza a teljes svédasztalos vacsora árát, valamint az asztalra nyitáskor kikészített bor és víz értékét is

A foglalás menete:

A foglaltság, az asztal és székkiosztás alaprajzon tekinthető meg. A zölddel jelölt asztalok még elérhetőek, a pirossal jelzettek pedig már foglaltak.

 
Érdemes a foglaltsági rajzot megnézni, majd a zölddel jelzett székek közül választani. A foglalásokat Major Zoltán rögzíti, tehát neki kell megírni a foglalási igényt a nexusgrafika@gmail.com email címre. Ő az igényt visszaigazolja. 

Szobafoglalás:

A szobafoglalás online módon történik. A jelenlegi évben is kedvezményesen tudunk foglalni a Corinthia Hotelben, a kínálatot az alábbi linkre kattintva tekinthetitek meg!

Szobafoglalás linkje

A fizetés menete:

  • A cikk alján található bankkártyás felületen lehet fizetni. A közleménybe kérjük beírni a „a foglaló nevét, valamint a klub nevét”.

Amennyiben átutalással szeretnétek fizetni, keressétek Ragula Dalma irodavezetőt, email: ragula.dalma@lions.hu

Tombola:

Már hagyomány, hogy a gálaesten tombolasorsolást tartunk. A nyeremények nagyobb részét nyert/nem nyert szelvény vásárlásával gyorsan bonyolítjuk, míg a nagyobb értékű ajándékok közvetlen húzással jutnak el a szerencsésekhez. Nagyon várjuk tombolafelajánlásaikat, melyet idén Gyulai Krisztina gyűjt. Ide várja a felajánlásokat: gykrisztina13@gmail.com.

Postán is feladhatjátok a tombola ajándékaitokat, ebben az esetben kérlek Benneteket, az ajándékcsomagokat a Wanatka Központ címére adjátok fel (1065 Budapest, Podmaniczky utca 16. Fsz 6.)

Várom jelentkezéseteket, idén töltsük meg a Corinthiát!
 
Lions barátsággal:
 
Koncsik István
kormányzó
2022-2023
 

Báli adományozó jegyek vásárlása



A közleménybe kérjük beírni a „a foglaló nevét, valamint a klub nevét!”

* Elfogadom, hogy az LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége (közhasznú szervezet) (1065 Budapest, Podmaniczky utca 16. Fsz 6.) által a lions.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.


Képgaléria

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
11732002-23568132

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.