hírek

Lions szövetség hírek

LIONS Kormányzói Bál - 2024

Dr. Patti Hill nemzetközi elnök részvételével 2024. február 17-én megrendezésre kerül a LIONS szövetség legnagyobb jótékonysági rendezvénye, a Kormányzói Bál! A helyszín a Corinthia Grand Hotel Royal szálloda lesz, az adományozó báli belépők értékesítését megkezdtük!
 
 
 
Kedves Lions Barátaim!

Szeretettel hívlak Titeket a Kormányzói Bálra! 

A rendezvényünket jelenlétével megtiszteli nemzetközi elnökünk, Dr. Patti Hill.


Időpont: 2024. február 17., szombat, 19:00 óra

Érkezés: 18:00 órától

Helyszín: Corinthia Hotel Budapest, (Bp. Erzsébet krt. 43-49.)

Zene: Tancevaty Partyzans zenekar

Lions Díj: Mindig az országos gálaesten derül ki, hogy ki kapja a Lions Díjat. Ez ebben az évben is így lesz.

Dress code: Az alkalomhoz illő öltözék ("Black tie")

Kormányzói Bál 2024 - Meghívó

Belépő/támogató adomány: 2023. 12. 15-ig elővételben 30.000,-Ft./fő, ezt követően 38.000,-Ft./fő, mely tartalmazza a teljes svédasztalos vacsora árát, valamint az asztalra nyitáskor kikészített bor és víz értékét is

Asztalfoglalás:

A foglalásokat Major Zoltán rögzíti, tehát neki kell megírni a foglalási igényt a titkar@lions.hu e-mail címre. Ő az igényt vissza fogja igazolni.

Szobafoglalás:

A szobafoglalás online módon történik. Egyágyas szoba reggelivel: 49.000 Ft illetve a kétágyas szoba reggelivel 59.000 Ft.

A jelenlegi évben is kedvezményesen tudunk foglalni a Corinthia Hotelben, a kínálatot az alábbi linkre kattintva tekinthetitek meg! (link hamarosan)

A cikk alatt található csatolmányban (Ismertető) minden fontos információ megtalálható a bállal kapcsolatban!

A fizetés menete:

  • A cikk alján található bankkártyás felületen lehet fizetni. A közleménybe kérjük beírni „a foglaló nevét, valamint a klub nevét”.

Amennyiben átutalással szeretnétek fizetni, keressétek Ragula Dalma irodavezetőt, email: ragula.dalma@lions.hu

Tombola:

Már hagyomány, hogy a gálaesten tombolasorsolást tartunk. A nyeremények nagyobb részét nyert/nem nyert szelvény vásárlásával gyorsan bonyolítjuk, míg a nagyobb értékű ajándékok közvetlen húzással jutnak el a szerencsésekhez. Nagyon várjuk tombolafelajánlásaikat, melyet idén is Gyulai Krisztina tagtársunk gyűjt a titkársággal együttműködve. Ide várjuk a felajánlásokat: gykrisztina13@gmail.com

Postán is feladhatjátok a tombola ajándékaitokat, ebben az esetben kérlek Benneteket, az ajándékcsomagokat a Wanatka Központ címére adjátok fel (1065 Budapest, Podmaniczky utca 16. Fsz 6.)

Várom jelentkezéseteket, idén töltsük meg a Corinthiát!
 
Lions barátsággal:
 
Hégely Péter
kormányzó
2023-2024
 

Báli adományozó jegyek vásárlásaA közleménybe kérjük beírni a „a foglaló nevét, valamint a klub nevét!”

* Elfogadom, hogy az LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége (közhasznú szervezet) (1065 Budapest, Podmaniczky utca 16. Fsz 6.) által a lions.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.


Képgaléria


1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
11732002-23568132

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.