Cseretáborok

Lions táborbeszámolók

2019. Csanád

indulás: 2019. július 04.
vége: 2019. július 25.
ország: Izland
tábor neve: Sudurnes

Első Lions csereutazásomat töltöttem Izlandon, és ez volt az első kiutazásom.  A klubról a Keresztszüleim által hallottam. Jelentkezésemet végig segítették a Keresztszüleim, és a debreceni Lions tagok. Semmi probléma nem adódott az egész folyamat zökkenőmentes volt. Segítőkész volt mindenki.

A fogadó családdal és a táborigazgatóval való kapcsolatfelvétel végig e-mailen keresztült folyt. Minden kérdésemre azonnal kaptam választ.      Az utazás megszervezése (vízum, jegyek megvétele, közlekedés…) könnyedén történt.

    Az utazással kapcsolatosban gördülékenyen ment minden.  A fogadó család várt a reptéren, kedvesek voltak. A vendéglátó családnál eltöltött idő nagyon jó volt. Végig gondoskodóak és nagyon aranyosak voltak. Szinte minden napra szerveztek valamilyen programot. Azt főztek, amit szeretek és külön szobám volt.

A családnál egy hetet töltöttem.

Nagyon jó volt a tábor, rengeteg helyen voltunk, és nagyon szuper csapattal lehettem.  A táborban két hetet töltöttem, mely utazásokkal telt. Túráztunk, gejzírt néztünk, hó szánoztunk és strandoltunk.  Boldog vagyok, hogy részt vehettem ebben a programban, és, hogy Izlandot választottam. Gyönyörű ország,  a család, és a tábor is egy életre szóló élmény volt.

 


Képgaléria

Beszámolók éves bontásban

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
11732002-23568132

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.