Cseretáborok

Lions táborbeszámolók

2017. Lili

indulás: 2017. június 29.
vége: 2017. augusztus 01.
ország: Ausztrália
tábor neve: Camp Kookaburra

Nekem ez volt a 3. alkalmam, hogy eljuthassak kulfoldre a Lions Club jovoltabol.  Apukam 20 eve Lions tag es igy volt lehetosegem palyazni a csereutra  A jelentkezes nagyon flottul ment, meg a vizumot is konnyen megkaptam szerencsere. Meg osszel jelentkezhettem a csereutra es miutan ki is derult ra egy honappal, hogy akkor mehetek es meg lett a fogado csaladom, egybol felvettek velem a kapcsolatot es hat azota heti rendszeresseggel beszelunk, annyira joba lettunk! tegyuk hozza h egy kimagasloan edes kis kozepkoru hazaspart kaptam  Minden helyre elvittek ahova csak lehetett, de tenyleg! 3 het nalunk toltott idobol , max 3 volt ami ilyen „semmittevos nap volt otthon”  Osszes kornyezo nagyvarost megmutattak, szorfoztunk, koala korhazban voltunk, helyi lions talalkozon, balna lesen, tevegeltunk az oceanparton, voltunk hippie fesztivalon... amit csak el lehet kepzelni, mindenhova elmentunk. A tabor is nagyon nagy elmeny volt, 2 eletreszolo baratsagot is kotottem ugy gondolom. 1 hetes volt csak a tabor, ami picit rovid szerintem, de igy is nagyon oszzekovacsolodott 24 teljesen idegen fiatal. Mikor elhagytuk a tabort, mindenki egytol egyig zokogott... annyira kozel kerultunk egymashoz 

Ez volt az utolso csodalatos utam a Lions Club jovoltabol. Sose leszek eleg halas, hogy 3 orszagot megismerhettem es kb 100 kulfoldi baratot gyujthettem a vilag minden pontjarol.

Beszámolók éves bontásban

1% támogatás

Kérjük, adója 1 %-ával támogassa szervezetünket, és általa a hátrányos helyzetűeket. Klubunk az adományok 100%-át a nélkülözőknek juttatja.

LIONS Clubok Magyarországi Szövetsége D-119

Adószámunk:
19675132-1-42
Számlaszám:
11732002-23568132

cím: 1065 Budapest,
Podmaniczky utca 16. Fsz 6.